Praktisch

PRAKTISCHE INFORMATIE

 

Alle rassen zijn welkom bij OSKAR tot een schofthoogte van 65cm!

 

We verwachten dat uw hond zindelijk is (behalve puppy's) en zich goed kan gedragen rond mensen en andere honden.

Onze speciale aanpak zonder kennels maakt de opvang even geschikt voor pups als voor volwassen of oudere honden.

 

Om een verblijf te boeken belt u of stuurt u een mail met een aanvraag. Vervolgens spreken we af voor een kennismaking (met uw hondje uiteraard) in ons hondenpension. Pas nadien kan uw reservatie ingeboekt worden!

 

Voor het verblijf van uw hond brengt u zijn vaccinatieboekje, een goed passende halsband (of tuigje) en een stevige, korte leiband mee. We voorzien gezonde droge voeding voor uw hond, maar als hij nood heeft aan een speciaal dieet of zijn eigen merk verkiest, brengt u zijn voeding gewoon mee. Eigen voeding breng je best in een stevige bak of doos mee (geen losse zakjes). Toediening van medicatie is inbegrepen in de dagprijs.

 

OSKAR heeft altijd voldoende dekens, manden en voederbakjes ter beschikking. Indien uw hond dit van thuis gewoon is, kan hij ook bij ons in een bench slapen.

 

Om begrijpbare redenen zijn teven die loops zijn of tijdens hun verblijf worden van opvang uitgesloten. Ook honden met gedragsproblemen kunnen we niet opvangen. Om overlast te voorkomen aanvaarden we enkel nog gecastreerde reutjes!

 

Uw hond brengen en ophalen kan na afspraak, we hanteren flexibele uren. Tegen een meerprijsje komen wij uw hond ook van thuis ophalen of terugbrengen.

 

© OSKAR hondenpension  - erkenningsnummer GV 40404590 - BTW-nummer BE 0837.491.367